Loading...

Koupelnové skříňky

Uspořádejte si koupelnu podle svých přání. Na výběr máme koupelnové skříňky, které se svou všestranností hodí do každé velké či malé koupelny. Ať už potřebujete  nástěnné skříňky, které uschovají Vaši kosmetiku a po ránu se v nich shlédnete v zrcadle, dolní koupelnové skříňky  pro čistící prostředky a nebo Vám chybí vysoká koupelnová skříňka na ručníky, náš výběr je opravdu široký. Vyberte si skříňky do koupelny z mnoha barev, dekorů a rozměrů.

Koupelnové skříňky

{{ currency.symbol }}
{{ currency.symbol }}

{{ attribute.filter_range_unit }}
{{ attribute.filter_range_unit }}

Koupelnové skříňky

Dolní skříňky

Máte vedle pračky prázdný prostor? Co takhle jej využít a umístit do koupelny komodu? Spodní koupelnové skříňky od nás mohou být s košem na prádlo, nebo s policí, navíc mají všechny praktický šuplík. Hloubku pouhých 30 cm oceníte hlavně v malé koupelně. Vybírejte také koupelnové skříňky podle jejich šířky. S kategorií podle šířky šetříme Váš drahocenný čas. 

Horní skříňky

Přišel čas na změnu! Vyměňte svou starou galerku za krásnou novou závěsnou koupelnovou skříňku. Pokud jste milovníkem klasiky, pořídit si můžete koupelnovou skříňku bez zrcadla. Líbí se Vám více koupelnové skříňky se zrcadlem? Malou, šikovnou, tak akorát na pár lahviček z drogerie, umístěnou nad umyvadlem? U nás najdete i tu. Horní skříňky do koupelny jsme pro vás rozdělili podle šířky a podle toho, zda mají či nemají zrcadlo. Přejeme příjemný nákup.

Vysoké skříňky

Máte vanu obloženou šampóny a sprchovými gely až po okraj? Prací prášky a jiné čisticí prostředky jsou zastrčené někde pod umyvadlem a špinavé prádlo házíte do starého koše na prádlo někam do rohu koupelny? Dejte své koupelně řád a každé věci důstojné odkládací místo. Vysoké koupelnové skříňky z Procentov.cz jsou k tomu účelu jako stvořené. Vyberte si vysokou koupelnovou skříňku třeba podle šířky, nabízíme skříňky v šířce 30, 40 nebo 60 cm. Pokud vám na šířce nezáleží, vybírejte podle toho, zda má koupelnová skříňka zabudovaný koš na prádlo. Z naší nabídky vysokých skříněk do koupelny si určitě vyberete.

Skříňky pod umyvadlo

Prostor pod umyvadlem není určený k odkládání kýblů, dóz s pracími prostředky, ani dalších věcí, které vám nevejdou nikam jinam. Pozvedněte úroveň své koupelny a pořiďte si umyvadlo se skříňkou! Skříňka s umyvadlem je praktická, díky ní využijete veškeré volné místo ve své malé koupelně, sjednotíte koupelnový nábytek a získáte další úložné prostory. Naše umyvadlové skříňky nabízíme i samostatně, bez umyvadla, to můžete ponechat původní. Doporučujeme kombinaci koupelnové skříňky pod umyvadlo s dalšími koupelnovými skříňkami z naší nabídky. Všechny jsou od jednoho výrobce, sestava z nich je jednotná, v totožné barvě i stylu.

Skříňky nad pračku

Jak nejlépe využít prostor v koupelně? Zajímáme se o moderní vybavení interiéru. Víme, že trendem dnešní doby jsou vzdušné místnosti, ať už disponují různými rozměry. Proto přicházíme s nabídkou koupelnových skříněk horních, které nezaberou téměř žádné místo, a naopak jej spoustu nabídnou. Koupelnová skříňka nad pračku je tak perfektním řešením i do menších koupelen. Díky skříňce nad pračku využijete i jinak nevyužité místo nad  pračkou a uložíte si do ní například prací prášky a aviváže. Tyto koupelnové skříňky nabízíme s bohatým výběrem barev, díky čemuž nemusíte mít obavy, že nenaleznete tu pravou. 

Přihlášení k newsletteru

Pravidelná dávka inspirace na váš e-mail

Přihlášením souhlasíte se pravidly Zásady ochrany osobních údajů