Loading...

Nové postele s úložným prostorem

5 min. čtení Nové postele s úložným prostorem

S příchodem podzimu a sychravým počasím se více stahujeme z venkovních prostor do interiéru. Při zařizování domovů a rekonstrukcích bytů či domů se obvykle zaměřujeme na nábytek, který je spojen s pohodlím, teplem a útulností. Těchto vlastností si během chladnějších měsíců ceníme o dost více. 

  • Vyspěte se do růžova

Podzim je dobou, kdy hodně lidí začne přemýšlet o obnově ložnic, dětských pokojů a místností pro hosty určených ke spaní. Při výběru vhodného lůžka na spaní se zaměřte i na důsledný výběr kvalitní matrace, pohodlného polštáře a prodyšné přikrývky. Posteleúložným prostorem pro dospělé i děti jsou v poslední době hodně v kurzu. Praktický skladovací prostor nahradil dříve hojně používané peřiňáky, kam se schovávaly lůžkoviny. 

  • Nová postel s úložným prostorem

S příchodem podzimu, kdy už se nedá být dlouho venku a trávit čas na zahradě, vyhledáváme příjemně zařízený a útulný interiér plný hřejivého tepla. Kromě sedacích souprav, komfortních pohovek, lenošek a relaxačních křesel, se chceme na podzim v noci zachumlat do příjemných lůžkovin a zahřát se v chladném počasí. Kvalitní spánek nám dopřejí precizně vyrobené postele pro dospělé i děti, pohodlné matrace a polštáře, ze kterých vás nebude ráno bolet krční páteř. 

 

  • Zútulněte si váš prostor

Ať už preferujete moderní postel, čalouněné varianty pro luxusní pocit, nebo veselou dětskou postel s oblíbeným motivem, správná volba postele může proměnit atmosféru vašeho domova. V dětském pokoji může postel s motivem pohádkové postavy či vesmírného hrdiny být tím pravým řešením pro motivaci k usínání i inspirací pro další dekorace. V ložnici pak čalouněná postel přidá na eleganci a pohodlí, zatímco designová postel se stane stylovým doplňkem interiéruAť už jde o designovou, čalouněnou či dětskou variantu, s pravou postelí přidáte do vašeho domova pocit pohodlí a útulnosti.

 

Ušetřete čas i prostor

Zastlaná postel vypadá vždy lépe než ta s neuklizenými polštáři a přikrývkami. Postel s úložným prostorem vám ušetří čas při organizaci i úklidu. Umožní vám ukládat různé věci a předměty do úložných prostor a snadno je najdete právě ve chvíli, kdy je zrovna potřebujete. To vám umožní rychle a snadno uklidit a uspořádat pokoj. Vyvýšená postel s úložným prostorem je skvělou volbou do malých místností. To vám umožní mít více prostoru pro další nábytek, dekorace či domácí cvičení.

 

  • Komfortní postele, matrace a polštáře

Podzim nám přináší nádherně barevné listí, ale i chladnější počasí a touhu po útulnosti a teple. Pokud přemýšlíte, kde a jak si začít budovat hřejivé útočiště, zkuste to s novou postelí, matrací a polštáři, které budou skvělými pomocníky pro posilující spánek. Vyspíte se jako na obláčku, dopřejete si dostatečný komfort a dokonalou podzimní pohodu. Podzimní noci si zaslouží maximální pohodlí pro relaxaci. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší matrace, polštáře a kvalitní postele. 

  • Vsaďte na kvalitní postele za dostupné ceny

V našem e-shopu najdete širokou nabídku kvalitního nábytku v různých provedeních. Procentov vám dá víc. Čeká vás cenově dostupný nábytek, co vydrží a slevy až 40 %! Na našich webových stránkách také najdete spoustu inspiracejak efektivně zmodernizovat ložnici i pokoj. Udělejte svůj spánek ještě o něco příjemnějším. Přijďte si vybrat novou postel a dejte své ložnici komfortní pohodlí. Naše matrace odolají podzimním výzvám a dopřejí vám klidný spánek i v chladnějším počasí.

S našimi kvalitními postelemi s úložným prostorem, vhodnými pro děti i dospělé, pohodlnými matracemi a příjemnými polštáři, které vám pomohou během spánku odbourat stres, bude váš spánek příjemným podzimním snem. Vstupte do podzimního ráje plného, komfortu, pohodlí, relaxace a útulnosti s Procentov. Využijte podzimních slev na postele, matrace a polštáře. Uskutečněte své vize a dopřejte si s námi ty nejkrásnější sny.

 


Postel dvoulůžko 160x200 cm Lory
-0%
3 - 5 týdnů
11 049 Kč 11 011 Kč
Patrová postel pro děti 80x180 cm Quinn
-5%
1 - 2 týdny
14 799 Kč 14 123 Kč
Patrová postel pro děti 80x180 cm Quinn Patrová postel pro děti 80x180 cm Quinn Patrová postel pro děti 80x180 cm Quinn + 6

Kontinentální postel Soki 180x200 cm
Výprodej
1 - 3 týdny
  19 573 Kč
Kontinentální postel Soki 180x200 cm Kontinentální postel Soki 180x200 cm Kontinentální postel Soki 180x200 cm + 7


Kategorie: Články Ložnice Radíme, jak na to

Přihlášení k newsletteru

Pravidelná dávka inspirace na váš e-mail

Přihlášením souhlasíte se pravidly Zásady ochrany osobních údajů